För att vi ska kunna göra en rättvis bedömning av pris och tidsåtgång för att planera och bygga en altan av sibirisk lärk behöver vi vissa uppgifter. Fyll i de uppgifter vi efterfrågar i formuläret. Det tar några minuter men det underlättar för oss och vår planering. Ju mer information och detaljer du lämnar desto snabbare kan vi återkomma med prisuppskattning och planerad tidsåtgång.

Trädäck av sibirisk lärk

Är det dags att bygga till på tomten? Önskar du dig ett trädäck som du kan lapa soltimmar på, hosta en BBQ eller kanske en kombination? Oavsett vad du önskar för trädäck hjälper vi på PIF Specialsnickeri dig att bygga ditt nya trädäck i sibirisk lärk. 

Det finns en del att tänka på

Precis som med alla typer av specialsnickeriprojekt måste du planera när du ska bygga ett trädäck. Ett trädäck i sibirisk lärk är ett bra alternativ när ditt underlag är ojämnt. Har du däremot ett jämnt underlag kanske en altan lämpar sig bättre. Du behöver även bland annat bestämma dig för hur trädäcket ska se ut, hur högt det ska vara och om du vill ha morgonsol, middagssol eller kvällssol. Vill du ha vindskyddat eller öppen lösning?

Ett trädäck i sibirisk lärk är ett hållbart val

Ett trädäck i sibirisk lärk håller år in och år ut med minimalt underhåll. Sibirisk lärk är ett hållbart och miljösmart virke som kan användas i många olika utföranden. Ett trädäck av sibirisk lärk åldras dessutom vackert. När trädäcket först byggs har den sibiriska lärken ett gulbrunt utseende, men  tiden blir det silvergrått till färgen.

Låt oss vara med från början

Kontakta oss så tidigt du kan – gärna i idéstadiet. Det finns många parametrar som vi behöver gå igenom och bestämma innan vi kan börja planeringen och byggandet. Ju tidigare vi får vara med i processen desto bättre! Tillsammans hjälps vi åt att bygga din drömaltan i sibirisk lärk.

Kvalitet

Om du bygger ett trädäck i sibirisk lärk kommer du att få ett trädäck av högsta kvalitet som håller år ut och år in. Tack vare permafrosten i Sibirien blir sibirisk lärk hållbart och kvalitativt och kräver minimalt underhåll.

Läs mer…

 

Miljösmart

Ett trädäck i sibirisk lärk är naturligt motståndskraftigt mot röta och svampangrepp. Du behöver inte behandla trädäcket med skadliga kemikalier, vilket gör sibirisk lärk ett miljösmart virke.

Läs mer…

 

Hållbart

Ett trädäck i sibirisk lärk är naturligt hållbart, tack vare lärkens naturliga impregneringsprocess som sker under dess tillväxt. Därför behöver ditt trädäck minimalt med underhåll och det håller år efter år oavsett väderförhållanden.

Läs mer…

 

Vackert

Ett trädäck i sibirisk lärk håller sig vackert oavsett hur gammalt trädäcket är. Från början är lärken guldgul till färgen men över tiden – om du lämnar trädäcket obehandlat – övergår färgen till att bli vackert silvergrå.

Läs mer…