För att vi ska kunna göra en rättvis bedömning av pris och tidsåtgång för att planera och bygga ett staket i sibirisk lärk behöver vi vissa uppgifter. Fyll i de uppgifter vi efterfrågar i formuläret. Det tar några minuter men det underlättar för oss och vår planering. Ju mer information och detaljer du lämnar desto snabbare kan vi återkomma med prisuppskattning och planerad tidsåtgång.

Specialsnickrade staket

Ett staket är väl bara ett staket, eller? För oss hos PIF Specialsnickeri är ett staket både ett skydd och en markering av din tomt, men också en möjlighet att förhöja ditt hus estetiskt. Vi bygger staket i sibirisk lärk efter dina önskemål. Det du behöver fundera på är vilket staket du vill bygga.

Välj ett staket som passar ditt hem och din trädgård. Högt eller lågt? Stående eller liggande staketpinnar? Kraftigt eller smäckert? Raka, sneda eller runda avslut? Du väljer själv vilket staket du ska bygga och hur du ska göra det!

Vi bygger ditt staket i sibirisk lärk

Ett staket av sibirisk lärk håller år in och år ut med minimalt underhåll. Sibirisk lärk är ett hållbart och miljösmart virke som klarar temperaturförändringar och väder och vind. Ett staket av sibirisk lärk åldras dessutom vackert. När staketet först byggs har den sibiriska lärken ett gulbrunt utseende, men med tiden bli det silvergrått till färgen.

Låt oss vara med från början

Kontakta oss så tidigt du kan – gärna i idéstadiet. Det finns många parametrar som vi behöver gå igenom och bestämma innan vi kan börja planeringen och byggandet. Ju tidigare vi får vara med i processen desto bättre! Tillsammans hjälps vi åt att bygga din drömaltan i sibirisk lärk.

Kvalitet

Ett staket av sibirisk lärk är kvalitet. Eftersom lärkträt kommer från karga Sibirien växer det otroligt långsamt. Den här långsamma processen som gör lärken naturligt motståndskraftig mot röta. Välj sibirisk lärk till ditt staket om du vill ha ett staket som håller år efter år.

Läs mer…

 

Miljösmart

Ett staket av sibirisk lärk är miljösmart. Ett staket av sibirisk lärk är naturligt motståndskraftigt mot röta och svampangrepp. Du behöver inte behandla staketet med skadliga kemikalier vilket gör sibirisk lärk ett miljösmart virke.

Läs mer…

 

Hållbart

Ett staket av sibirisk lärk är naturligt hållbart, tack vare lärkens naturliga impregneringsprocess som sker under dess tillväxt. Därför behöver ditt staket minimalt med underhåll och det håller år efter år oavsett väderförhållanden.

Läs mer…

 

Vackert

Det vackra utseendet på ett staket av sibirisk lärk varierar med tiden. Från början är lärken guldgul till färgen men över tiden övergår den till att bli vackert silvergrå.

Läs mer…