För att vi ska kunna göra en rättvis bedömning av pris och tidsåtgång för att planera och bygga en fasad i sibirisk lärk behöver vi vissa uppgifter. Fyll i de uppgifter vi efterfrågar i formuläret. Det tar några minuter men det underlättar för oss och vår planering. Ju mer information och detaljer du lämnar desto snabbare kan vi återkomma med prisuppskattning och planerad tidsåtgång.

Fasad i sibirisk lärk

Om du funderar på att bygga nytt hus, bygga till eller byta fasad kan vi på PIF Specialsnickeri hjälpa dig. Vi bygger fasader i sibirisk lärk i olika utföranden. Vi har olika sorters paneler i vårt sortiment och därför har du stor valmöjlighet när det kommer till hur din fasad ska se ut. 

Välj hur din fasad ska se ut

Tillsammans med taket utgör fasaden den yttre barriär som skyddar ditt hus eller annan byggnad – stomme och värmeisolering – mot väder och vind. Därför är typ av panel ett viktigt val att fundera över eftersom det kommer att påverka både fasadens utseende och motståndskraft mot fukt. I vårt sortiment har vi olika typer av panel och du kan välja mellan liggande och stående utförande. Vet du inte säkert vad för typ av fasad du vill ha hjälper vi dig att komma fram till bästa lösningen för dina önskemål.

En fasad i sibirisk lärk håller år efter år

En fasad av sibirisk lärk står emot vatten och vind och håller år in och år ut med minimalt underhåll. Eftersom sibirisk lärk är naturligt motståndskraftigt mot röta och svampangrepp slipper du impregnera fasaden med skadliga kemikalier, vilket gör en fasad av sibirisk lärk till en hållbart och miljösmart fasad. Dessutom kommer din fasad att åldras vackert. När fasaden först byggs har den sibiriska lärken ett gulbrunt utseende, men med tiden blir lärken silvergrått till färgen.

Låt oss vara med från början

Kontakta oss så tidigt du kan – gärna i idéstadiet. Det finns många parametrar som vi behöver gå igenom och bestämma innan vi kan börja planeringen och byggandet. Ju tidigare vi får vara med i processen desto bättre! Tillsammans hjälps vi åt att bygga din drömfasad i sibirisk lärk.

Kvalitet

En fasad av sibirisk lärk är kvalitet. Eftersom sibirisk lärk kommer från karga Sibirien växer lärkträt otroligt långsamt. Det är den här långsamma processen som gör lärken naturligt motståndskraftig mot röta. Välj sibirisk lärk till din fasad om du vill ha en fasad som håller år efter år.

Läs mer…

 

Miljösmart

En fasad av sibirisk lärk är miljösmart. Tack vare lärkens naturliga motståndskraft mot röta slipper du behandla fasaden med skadliga kemikalier som ska skydda mot fukt. Därmed reducerar du mängden skadliga kemikalier som används i samhället.

Läs mer…

 

Hållbart

En fasad av sibirisk lärk är hållbar, tack vare lärkens naturliga impregneringsprocess som sker under dess tillväxt. Därför behöver din fasad minimalt med underhåll och den håller år efter år oavsett väderförhållanden.

Läs mer…

 

Vackert

En fasad av sibirisk lärk är vacker att titta på. Det vackra utseendet på fasaden kommer att variera med tiden. Från början är lärken guldgul till färgen men med tiden övergår den till att bli vackert silvergrå.

Läs mer…