För att vi ska kunna göra en rättvis bedömning av pris och tidsåtgång för att planera och bygga en altan av sibirisk lärk behöver vi vissa uppgifter. Fyll i de uppgifter vi efterfrågar i formuläret. Det tar några minuter men det underlättar för oss och vår planering. Ju mer information och detaljer du lämnar desto snabbare kan vi återkomma med prisuppskattning och planerad tidsåtgång.

Altan i sibirisk lärk

Tänk dig din drömaltan. Hur ser den ut? Vill du äta frukost i morgonsolen eller middag i kvällssolen? Önskar du insynsskydd, sandlåda eller ett tak över huvudet? Ska den vara djur- eller barnvänlig… eller kanske både och?

Du väljer hur din altan ska se ut

Det finns lika många typer av altaner som det finns typer av staket eller byggnader – runda, rektangulära eller kvadratiska, med rundade hörn eller kantiga hörn, öppna och inglasade. Oavsett dina önskemål och idéer hjälper vi på PIF Specialsnickeri dig att bygga din drömaltan i sibirisk lärk – från första plinten till sista staketpinnen. Du kommer med dina tankar och förslag, vi hjälper dig förverkliga dem.

En altan i sibirisk lärk är ett hållbart val

En altan av sibirisk lärk håller år in och år ut med minimalt underhåll. Sibirisk lärk är ett hållbart och miljösmart alternativ till tryckimpregnerat virke – som är ett populärt alternativ vid altanbygge men som innebär flera miljöproblem för samhället. En altan av sibirisk lärk åldras dessutom vackert. När altanen först byggs har den sibiriska lärken ett gulbrunt utseende, men med tiden blir lärken silvergrått till färgen.

Låt oss vara med från början

Kontakta oss så tidigt du kan – gärna i idéstadiet. Det finns många parametrar som vi behöver gå igenom och bestämma innan vi kan börja planeringen och byggandet. Ju tidigare vi får vara med i processen desto bättre! Tillsammans hjälps vi åt att bygga din drömaltan i sibirisk lärk.

Kvalitet

Om du bygger en altan i sibirisk lärk kommer du att få en altan av högsta kvalitet som håller år ut och år in. Tack vare permafrosten i Sibirien blir sibirisk lärk hållbart och kvalitativt och kräver minimalt underhåll.

Läs mer…

 

Miljösmart

En altan i sibirisk lärk är naturligt motståndskraftigt mot röta och svampangrepp. Du behöver inte behandla altanen med skadliga kemikalier, vilket gör sibirisk lärk ett miljösmart virke.

Läs mer…

Hållbart

En altan i sibirisk lärk är naturligt hållbar, tack vare lärkens naturliga impregneringsprocess som sker under dess tillväxt. Därför behöver din altan minimalt med underhåll och den håller år efter år oavsett väderförhållanden.

Läs mer…

 

Vackert

En altan i sibirisk lärk håller sig vacker oavsett hur gammal altanen är. Från början är lärken guldgul till färgen men över tiden övergår den till att bli vackert silvergrå.

Läs mer…