Specialsnickeri

Utöver försäljning av virke utför vi specialsnickeri och specialprojekt i Sibirisk lärk – i ute- och innemiljöer – såsom altaner, trädäck, växthus m.m. Vi vill att dina önskemål och behov ska stå i centrum. Till det lägger vi vår kompetens och mångåriga erfarenhet av specialsnickeri, och tillsammans pratar vi igenom projektet och vad vi ska göra.

Vår samlade kompetens består av mångårig snickarerfarenhet i kombination med studier i möbelsnickeri och ett gediget intresse för design och sibirisk lärk. Vi är vana vid alla varianter av specialsnickeri och jobbar både med privatpersoner och företagskunder.

Klicka på alternativen nedan för att läsa mer.

 Altaner

Altaner

 Fasader

Fasader

 Grindar

Grindar

 Möbler

Möbler

 Staket

Staket

 Trädäck

Trädäck

 Växthus

Växthus

 Övrigt

Övrigt

Kvalitet

Tack vare ett kargt klimat – som ger täta årsringar och hög densitet – är sibirisk lärk naturligt hållbart och motståndskraftigt mot röta och svampangrepp.

Läs mer…

 

Miljösmart

Eftersom sibirisk lärk har ett naturligt motstånd mot röta och svampangrepp behöver virket inte behandlas med skadliga kemikalier. Därför är det ett miljösmart alternativ att använda till utemiljöer och projekt i trä.

Läs mer…

 

Hållbart

Tack vare sin naturliga motståndskraft mot röta och svampangrepp är sibirisk lärk även ett träslag som är hållbart. Du behöver således inte behandla det för att det ska stå emot biologisk nedbrytning.

Läs mer…

 

Vackert

Sibirisk lärk är ett vackert träslag vars utseende varierar med tiden. Från början är lärken guldgul till färgen men med tiden övergår den till att bli vackert silvergrå.

Läs mer…