Fyll i uppgifter nedan så att vi kan göra en bedömning av pris och leveranstid. Ju mer information och detaljer du lämnar desto bättre.

Staket på pall

Nu kan du köpa ett måttbeställt staket i sibirisk lärk som vi levererar på pall. Allt material ingår. Du behöver bara sätta plintar på plats.

När det är dags att bygga staket finns det en mängd saker att fundera över. Hur ska ditt staket se ut? Vilken typ av staket vill du ha? Hur högt ska det vara? Vill du ha samma stil på ditt staket som resten av grannskapet eller vill du sticka ut i mängden? Hos PIF Specialsnickeri förstår vi att varje trädgård är unik och att varje person har sina särskilda önskemål.

Hur vill du att staketet ska se ut?

Vi erbjuder personliga staket i sibirisk lärk för den kvalitetsmedvetne. Du bestämmer hur ditt staket ska se ut, hur högt det ska vara och hur många meter du vill ha. Vi skickar din beställning och det material du behöver för att kunna skruva ihop staketet. Det enda du behöver införskaffa är plintar. Plintarna används för att förankra staketet i marken och är en viktig del i ditt staketbygge. När du har satt plintarna är det bara att skruva upp ditt nya staket i sibirisk lärk.

Observera att vid högre staket och lösa markförhållanden rekommenderar vi att ni sätter plintarna i ca 50 kg betong. Ett annat alternativ är markskruvar.

Du kan antingen bygga ihop staketet själv eller anlita någon att hjälpa dig. Oavsett sparar du tid och pengar med staket på pall.

Vanligtvis ingår följande i paketet:

  • Limmade staketstolpar
  • Staketreglar
  • Staketribbor (staketspjälor)
  • Varmförzinkade bultar och muttrar till stolparna
  • Vinkeljärn till reglarna
  • Rostfria trallskruvar
  • Måttpinne att använda som mall för staketpinnarnas mellanrum

Vi kan leverera staket på pall (liggande staket) i längder upp till 2,4 meter och 1,3 meters höjd.

Kvalitet

Tack vare permafrosten i kalla Sibirien växer sibirisk lärk otroligt långsamt. Därför är ett staket av sibirisk lärk ett kvalitativt alternativ till andra lärksorter från varmare breddgrader. Med rätt kvalitet slipper du ombyggnationer och du får ett staket som håller år ut och år in.

Läs mer…

 

 

Miljösmart

Ett staket av sibirisk lärk är naturligt motståndskraftigt mot röta och svampangrepp. Du behöver inte behandla staketet med skadliga kemikalier vilket gör sibirisk lärk ett miljösmart val jämte exempelvis tryckimpregnerad trall.

Läs mer…

Hållbart

Ett staket av sibirisk lärk är naturligt hållbart, tack vare lärkens naturliga impregneringsprocess som sker under dess tillväxt. Därför behöver ditt staket minimalt med underhåll och det håller år efter år oavsett väderförhållanden.

Läs mer…

 

Vackert

Det vackra utseendet på ett staket av sibirisk lärk varierar med tiden. Från början är lärken guldgul till färgen men över tiden övergår den till att bli vackert silvergrå.

Läs mer…