[layerslider id="5"]

Kontaktinformation

Om du vill komma i kontakt med oss kan du ringa på telefonnummer 042-450 81 80 eller maila oss på info@pif-specialsnickeri.com.

När vi är ute i produktion har vi begränsad möjlighet att svara i telefon. Du är då välkommen att tala in ett meddelande eller att maila oss, så återkopplar vi så snart vi är tillbaka på kontoret.

OBS! Under högsäsong (vår, sommar och en bit in på hösten) har vi längre svarstider på telefon och mailen, men vi återkopplar så fort vi kan!

Beställningar och offertförfrågningar

Vill du beställa virke eller få en offert fyller du i något av våra formulär nedan, eller mailar oss på info@pif-specialsnickeri.com.

Hitta till oss

Vi finns ute på den skånska myllan i Påarp – två kilometer söder om Mörarp och en mil öster om Helsingborg.

Besök oss här:

PIF Specialsnickeri och Bygg
Fockstorpsvägen 84
253 53 Påarp

Kvalitet

Tack vare kargt klimat i Sibirien växer Sibirisk lärk långsamt. Det tar upp till 250 år innan den vuxit klart och avverkas och den här processen ger den sibiriska lärken bättre kvalitet än andra lärksorter som växer i varmare klimat.

Läs mer…

 

Miljösmart

Eftersom sibirisk lärk har ett naturligt motstånd mot röta och svampangrepp behöver virket inte behandlas med skadliga kemikalier. Därför är det ett miljösmart alternativ att använda till utemiljöer och projekt i trä.

Läs mer…

Hållbart

Tack vare det karga och kalla klimatet i Sibirien – som ger täta årsringar och hög densitet – är sibirisk lärk naturligt hållbart och motståndskraftigt mot röta och svampangrepp.

Läs mer…

 

Vackert

Sibirisk lärk är ett vackert träslag vars utseende varierar med tiden. Från början är lärken guldgul till färgen men över tiden övergår den till att bli vackert silvergrå.

Läs mer…