Vänligen fyll i beställningsformuläret så att vi kan återkomma med prisuppgifter och övrig information. Fyll i namn på virket du önskar, vilken eller vilka dimensioner samt antal av varje virkesprodukt. Du kan kombinera olika typer av virke – grovsågat, finsågat och hyvlat –  i samma beställning.

Specialprodukter

Under specialprodukter samlar vi de produkter som står ut i mängden. De tillhör inte någon av de andra kategorierna så vi har valt att ge dem utrymme på den här sidan.

Handlejd

Rundhandlejd

 Trallvirke 22 mm

Trallvirke 22 mm

Dimensioner
45 x 90
 Trallvirke 34 mm

Trallvirke 34 mm

Dimensioner
Ø 43

Poolsarg

Bänkribba

 Trallvirke 22 mm

Trallvirke 22 mm

Dimensioner
45 x 145
45 x 190
 Trallvirke 34 mm

Trallvirke 34 mm

Dimensioner
34 x 34

Kvalitet

Tack vare kargt klimat i Sibirien växer Sibirisk lärk långsamt. Det tar upp till 250 år innan den vuxit klart och avverkas och den här processen ger den sibiriska lärken bättre kvalitet än andra lärksorter som växer i varmare klimat.

Läs mer…

 

Miljösmart

Eftersom sibirisk lärk har ett naturligt motstånd mot röta och svampangrepp behöver virket inte behandlas med skadliga kemikalier. Därför är det ett miljösmart alternativ att använda till utemiljöer och projekt i trä.

Läs mer…

Hållbart

Tack vare det karga och kalla klimatet i Sibirien – som ger täta årsringar och hög densitet – är sibirisk lärk naturligt hållbart och motståndskraftigt mot röta och svampangrepp.

Läs mer…

 

Vackert

Sibirisk lärk är ett vackert träslag vars utseende varierar med tiden. Från början är lärken guldgul till färgen men över tiden övergår den till att bli vackert silvergrå.

Läs mer…